Cutremur cu magnitudinea de 3.3 în capitala Italiei

Un cutremur puternic a a fost loc azi dimineață în jurul orei locală 05:05 la Roma . Cutremurul, cu o magnitudine de 3,3 a avut epicentrul 5 km sud – vest de Fonte Nuova și 11 km nord – est de capitala, potrivit Institutului Naţional de Geofizică şi Vulcanologie .

Distins în toată Roma și în special în zona de nord-est, cea mai apropiată de epicentru, și în Tivoli și Guidonia. Din verificările pompierilor nu s-a înregistrat pagube .

Geneva, mii de oameni stau la rând pentru a primi mâncare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.