Cutremur cu magnitudinea 7,7 în Noua Caledonie: ” Posibile valuri periculoase de tsunami în următoarele trei ore”

Cutremurul, înregistrat inițial de USG cu o magnitudine de 7,5, a fost revizuit la 7,7 și s-a produs la scurt timp după miezul nopții locale (14:20 în Europa) la aproximativ 415 kilometri est de Vao, în Noua Caledonie, la o adâncime de 10 kilometri, Usgs. „ Valuri periculoase de tsunami sunt posibile în următoarele trei ore ” , a avertizat Centrul de Avertizare a Tsunami-ului NWS Pacific.

Citește și Profeția lui Anand: „Nouă catastrofă va lovi lumea între decembrie și martie 2021”

Valuri de până la un metru sunt posibile pe unele coaste din Fiji, Noua Zeelandă și Vanuatu. Valuri mai mici sunt așteptate în alte țări din regiune, inclusiv în Australia, Insulele Cook și Samoa Americană. În prezent nu au fost raportate victime sau daune cauzate de cutremur. În așa-numitul „Inel de foc” din Pacific, unde se ciocnesc plăcile tectonice, sunt înregistrate frecvente activități seismice și vulcanice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.