Cutremur cu magnitudinea 6,5 ​​de-a lungul coastei chiliene ( video)

Alarmă în Chile, unde pe 5 septembrie a avut loc un cutremur de 6,5 pe scara Richter în largul coastei centrale a țării, cu epicentrul  la 45 de kilometri nord-vest de orașul Ovalle. Așa cum au raportat și seismologii Institutului Național de Geofizică și Vulcanologie, hipocentrul cutremurului a fost situat la o adâncime de douăzeci de kilometri , dar pentru moment s-ar părea că nu ar fi cauzat daune speciale lucrurilor sau oamenilor.

Coronavirus, una dintre cele mai importante case de toleranță din Europa a dat faliment

Cutremurul a fost înregistrat în jurul orei 22:16, ora locală (2:16 dimineața, pe 6 septembrie ora României) și, conform serviciului hidrografic și oceanografic al marinei chiliene , caracteristicile cutremurului au reprezentat o amenințare de tsunami pentru coastă. Deocamdată, biroul național de urgență din Chile a declarat că nu au fost raportate vătămări sau daune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.