Cutremur cu magnitudinea 6 în Chile

Un cutremur cu magnitudinea 6 a fost înregistrat în Chile. Institutul American de Geofizică (USSG) a informat că epicentrul cutremurului a fost situat în largul coastei de nord a țării, la 37 km de orașul Arica, nu departe de granița cu Peru. Hipocentrul cutremurului a fost detectat la o adâncime de 32,4 km.

Citește și Bilanțul cutremurului din Albania: 51 de morți și 2.000 de răniți. Primărița orașului Durres demisionează

Nu există avertismente de tsunami și, deocamdată, nu există rapoarte despre daune sau victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.