Cutremur cu magnitudinea 5,6 în Iran: case prăbușite și zeci de răniți

În seara zilei de 17 februarie, un violent cutremur de magnitudinea 5.6 a lovit provincia Kohgiluyeh provocând prăbușirile caselor, întreruperi de curent și mulți răniți.

Este un scenariu dramatic, relatat de salvatorii de la fața locului după cutremurul violent de magnitudinea 5,6, înregistrat în Iran. Cutremurul s-a produs la 18:35 pe 17 februarie și a avut epicentrul în provincia Kohgiluyeh cu din păcate cu consecințe grave. Conform informațiilor raportate de presa locală, zeci de persoane au fost rănite și tot atâtea clădiri au raportat pagube de o anumită gravitate.

Cutremurul a luat prin surprindere locuitorii fiind loviți de molozurile și cărămizile care au căzut de pe case. Epicentrul exact al cutremurului a fost identificat în apropierea orașului Sisakht, pe versanții muntelui Dena, în timp ce hipocentrul a fost superficial, identificat la o adâncime de aproximativ 10 km. Conform celor raportate de agenția oficială Irna, cel puțin 43 de persoane au fost rănite.

Citește și Un turist a filmat o avalanșă: lovit în plin / Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.