Cutremur cu magnitudine de 7,5 în Noua Caledonie: avertisment de tsunami !

Avertisment de tsunami !

Un cutremur cu magnitudinea 7,5 a zguduit Noua Caledonie , teritoriul francez din Pacificul de Sud și insulele Loyauté situate în largul coastei de est a Noii Caledonii. Acest lucru a fost raportat de serviciul de monitorizare geologică SUA Usgs. După cutremur, a fost emis un avertisment de tsunami .

Citește și „Poseidon”, imaginea incredibilă a furtunii în care apare zeul mării

Cutremurul a fost resimțit la sute de kilometri distanță, dar epicentrul din mare ar fi trebuit să atenueze efectele pe uscat. Cu toate acestea, intensitatea mare a cutremurului a generat un avertisment de tsunami care a fost lansat în acest moment pentru următoarele teritorii: Noua Caledonie, Fiji, Vanuatu, Noua Zeelandă, Tuvalu, Samoa și Insulele Solomon.

Cutremurul cu magnitudinea 7,5 a fost precedat de alte cutremure apropiate sau peste 6 grade pe scara Richter

Laptele matern, cel mai bun aliment medicamentos

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.