Cutremur cu magnitudine de 5,8 în Noua Zeelandă

Un cutremur cu magnitudinea 5,8 a fost înregistrat în Noua Zeelandă, în mare în apropierea coastei de sud a insulei de nord, nu departe de orașul Wellington. Potrivit rapoartelor presei locale, șocul a fost „foarte puternic și prelungit”.

Epicentrul a fost situat la epicentrul la 30 km nord-vest de Levin, la o adâncime de 37 km. Până în prezent, nu au fost raportate victime sau daune și nu s-au emis avertismente de tsunami.

Somalia, o bombă a explodat în timpul unui spectacol: printre victime femei și copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.