Cutremur cu magnitudine 6,4 în largul Japoniei. Avertisment de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea 6,4  s-a înregistrat în largul coastei de est a Japoniei. Raportul Geologic al SUA declară că epicentrul s-a aflat  la 41,7 km în fundul oceanului și la mai puțin de 50 km de coasta prefecturii Miyagi.

Coronavirus, laboratorul Wuhan se apără: „Nu a ieșit de aici”

Chiar dacă USGS a declarat că riscul de victime și daune este mic, potrivit Agenției de știri Kyodo,  Japonia a emis însă un avertisment de tsunami.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.