Cutremur cu magnitudine 6,4 în Croația: cel puțin 7 victime și zeci de răniți

Numărul morților în cutremurul violent din Croația care a avut loc ieri, jurul orei 12, cu epicentrul  la 40 de kilometri de Zagreb  a crescut la șapte, iar răniții sunt de ordinul zecilor, au declarat rapoartele mass-mediei regionale.  Presa a făcut cunoscut cine sunt cinci dinte victime: este vorba despre o fetiță de 12 ani, un tânăr de 20 de ani și alți trei bărbați, doi dintre ei tată și fiu care au murit striviți sub dărâmăturile din Petrinja și satele din apropiere.

Citește și Cutremur puternic de 6.3 în Croația: s-a simțit până în Italia – video

Două persoane au fost trase vie din dărâmături.  Salvatorii au reușit cu ajutorul câinilor specializați să găsească  și să salveze și o femeie care a fost îngropată sub dărâmături în Petrinja, în timp ce o altă persoană a fost extrasă din dărâmăturile unei clădiri din Majske Poljane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.