Cutremur cu magnitudea de 6.1 pe insulele Solomon

Cutremur cu magnitudea de 6.1 pe insulele Solomon

Un cutremur cu magnitudinea 6.1 s-a fost înregistrat în Insulele Solomon din Pacificul de Sud. Cutremurul a fost raportat de USGS, Institutul Geofizic din SUA și a avut loc la ora locală ora 6.28 (ora 10.25 în România). Epicentrul a fost situat la nord-est de arhipelag, iar hipocentrul se află la o adâncime de 10 kilometri. În prezent, s-au fost raportat răniți sau daune materiale,  SkyTg24.

 

Te-ar putea interesa și Cancerul: s-a descoperit mecanismul care infometeaza celulele canceroase si mor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.