Cuplul lasă să moară de foame printre excremente fiul în vârstă de 3 ani: „Nu credem în medici”

Cuplul lasă să moară de foame printre excremente fiul în vârstă de 3 ani: „Nu credem în medici”

A încercat să-și mănânce pătuțul înainte de a muri. Aceasta a fost o ultimă încercare disperată pentru a supraviețui a unui copil după ce a fost lăsat de foame de părinții săi printre fecale sale. Ashley Catron și Frederick Frink l-au abandonat-o pe micuțul Hendrix de doar 3 ani, pentru că nu credeau în medici.

O mamă-monstru care și-a forțat copiii să mănânce fecale de câine, a evitat închisoarea 

Poliția a găsit copilul moartă în pătuț în casa familiei din Alabama și cântărea doar 7 kilograme într-un scutec plin și fecale încrustate. Un destin asemănător ar fi putut fi și cel a fratelui mai mare în vârstă de 4 ani, care se afla și el într-o stare gravă de malnutriție, dar încă era în viață. A fost salvat de autoritățile care l-au încredințat îngrijirea medicilor și psihologilor.

Casa a fost găsită în condiții dezastruoase: mirosea a urină, paturile copiilor erau pline de excremente și sânge, camera părinților plină de mâncare stricată. Când au întrebat cuplul motivul acestei stări de abandon, mama a răspuns că nu crede în grija medicilor, așa că a preferat să aibă grijă de copiii ei cum a putut. Femeia a susținut că le-a oferit copiilor o băutură cu multivitamină, care ar fi fost suficientă pentru dezvoltarea lor, dar nu a fost destul…

Cei doi au ajuns în închisoare sub acuzația de abandon și omor.  Fiul cel mare i-a fost încredințat serviciile sociale, este deja mult mai bine, potrivit The Sun. Băiețelul a crescut în greutate și începe să-și revină.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.