Cuplul își lasă băiețelul de numai 5 ani în pădure ca pedeapsă pentru că a făcut pipi pe el

Un cuplu din Minnesota a fost acuzat că a abandonat un copil de 5 ani în pădure ca a făcut pipi pe el și și-a udat pantalonii.

Potrivit presei, după ce au condus o câteva sute de metri  cuplul s-a întors să-l recupereze pe băiețel din pădure dar nu l-au mai găsit.

 

Lynda Michel și Gregory Wilson nu vor fi cu siguranță premiați pentru că la sfârșitul lunii trecute,  au lăsat  copilul singur într-o pădure.

El a fost văzut de un șofer  pe 28 august al anului trecut de-a lungul autostrăzii la sud de San Pietro din Minnesota. Copilul plângea și era în stare de șoc. Polițiștilor copilul a spus că el a fost lăsat de mama și tatăl său pentru că a fost “rău”.

 

Cuplul era îl căuta în continuare când polițiștii i-au oprit, dar nu au raportat dispariția lui. Mai multe vânătai au fost găsite pe spatele băiatului pe fesele și șolduri, indicând faptul că el era abuzt fizic de mai mult timp.

Wilson a recunoscut că îl bate pe băiat regulat . El și soția lui au fost acuzați de rele tratamente aplicate minorului  Copilul de 5 ani a fost luat și dus într-o instituție protectă.

 

Te-ar putea interesa și Copilă de 12 ani violată și decapitată: frații și unchii au fost arestați. “Au violat-o de ani de zile”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.