Cuplul adoptă un copil de 11 ani și îl ucide pentru a încasa asigurarea pe viață a copilului

Cuplul adoptă un copil de 11 ani și îl ucide pentru a încasa asigurarea pe viață a copilului

Un plan ucigaș pe care l-au considerat perfect: adoptarea unui copil în India cu promisiunea de a-l duce în Anglia și de a-și încheia o poliță de asigurare care să poată să fie încasată în cazul decesului copilului. 150 de mii de lire sterline pe care i-ar fi putut baga cu ușurință în buzunar dacă moartea lui Gopal Sejani , un copil indian de 11 ani, ar fi fost accidentală sau nu ar fi dat de bănuit.

Cei doi ciminali au negat că au planificat uciderea lui Gopal, dar autoritățile indiene nu au nicio îndoială și au solicitat ca cei doi să fie extrădați pentru a fi judecați în țara lor. În acest moment, Regatul Unit s-a opus întotdeauna motivelor umanitare, dar acum India va putea apela la decizia sperând să poată face dreptate.

Potrivit documentelor judecătorești, în 2015 cuplul a mers la Keshod, un oraș indian din Gujarat, pentru a adopta un copil orfan. Autoritățile spun că cei doi au publicat un anunț într-un ziar local în care și-au exprimat dorința de a dopta un copil pe care să-l ducă la Londra. Familia acceptase ca copilul să fie adoptat, sperând că poate avea o viață mai bună în Anglia, chiar dacă în realitate copilul nu a părăsit niciodată țara.

Ororare în Rusia: o fetiță de 12 ani a fost dată la schimb pedofililor pentru vodcă

Între timp, cuplul a avut grijă să încheie o poliță de asigurare de 15 mii de lire sterline pentru a primi  150 de mii în cazul decesului copilului. Pe 8 februarie 2017, Gopal a fost răpit, înjunghiat și abandonat pe o șosea din Gujarat de doi bărbați pe motociclete care l-au atacat și pe cumnatul său, Harsukh Kardani, în timp ce încerca să-l apere pe copil: amândoi au murit la scurt timp în spital.

Autoritățile indiene spun că anterior alte persoane au încercat să-l ucidă pe copil de două ori, dar nu au reușit.  Poliția indiană a arestat un suspect care a susținut că este prieten cu Dhir și Raijada. Suspectul este unul dintre cei patru bărbați arestați în India pentru presupusa implicare în crimă. Su Dhir și Raijada au fost arestați în Marea Britanie în iunie 2017, în urma unei solicitări a guvernului indian, dar pe 2 iulie a acestui an, un judecător al tribunalului din Westminster a refuzat extrădarea lor pe motive umanitare.

Nu au reușit să încaseze banii pe asigurare iar acum vor trebui să răspundă acum pentru planificarea uciderii șocante a lui Gopal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.