Cuplu de tineri biciuiti in public pentru ca au intretinut raporturi inainte de casatorie: 100 de lovituri

Cuplu de tineri biciuiti in public pentru ca au intretinut raporturi inainte de casatorie: 100 de lovituri. Se întămplă în Indonezia în 2019!

Zeci de spectatori adunați pe un stadion au asistat la biciuirea unui tânăru indonezian de 19 ani și prietenei sale de 22 de ani: 100 de lovituri fiecăruia pentru că au întrținut raporturi intime înainte de căsăstorie, scrie The Sun. Tabloidul american a publicat și fotografiile celor doi în care se poate vedea clar cum cei doi tineri se aruncă pe jos de durere și cer iertare și milă.

Tinerii , conform legii șariei au fost pedepsiți în public pe stadionul Lhokseumawe din regiunea Banda Aceh. În regiunea islamică musulmană, flagelul este o pedeapsă adecvată pentru diverse crime, inclusiv jocurile de noroc și consumul de alcool.

Grupurile pentru drepturile omului au atac acest fel de pedepse considerând-o o barbarie, în timp ce președintele indonezian Joko Widodo a cerut să se înceteze această practică. Dar pedeapsa , bazată pe o interpretare regională strictă a Șariei are un sprijin larg în rândul celor cinci milioane de musulmani ai Banda Aceh.

Citește și O familie de 12 persoane au plecat sa lupte pentru Isis: toti sunt morti, inclusiv copiii de 1 si 5 ani

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.