Cuplu de români arestați după au jefuit și bătut o bătrână în fața casei sale

Cuplu de români arestați după au jefuit și bătut o bătrână în fața casei sale

S-a întâmplat miercurea trecută într-o zonă din Roma, în cartierul Tuscolană.  Bătrâna se întorcea acasă de la cumpărături când a fost atacată din spate, aruncată la pământ și lovită de mai multe ori în zona capului, scrie Leggo.

Nigeria, 500 de bărbați și copii legați în lanțuri și torturați într-o școală coranică

Strigătele de ajutor ale victimei au atras atenția vecinilor care i-au pus la fugă pe cei doi atacatori, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 31, amândoi români.  Românca a fost arestată imediat după atac de polițiști, în timp ce românul a reușit să fugă, dar nu pentru mult timp. Ieri,  în urma investigațiilor agenții au reușit să-l identifice și să-l aresteze și pe român . Acum cei doi își aștepată procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.