Cuplu caută un bucătar pentru masa de nuntă bazată pe animale ucise în stradă: „Dar nu vrem ca oaspeții să știe”

Pentru masa de nuntă , un cuplu care urmează să se căsătorească caută un bucătar foarte special. Viitorii miri de fapt, au un obicei destul de neobișnuit , dar, în opinia lor, absolut ecologic.

De aproximativ trei ani, cuplul se hrănește cu carnea animalelor sălbatice care sunt lovite și ucise de mașini . De la vulpi până la mistreți, trecând pe la fazani și iepuri. Cei doi viitori soți consumă de obicei ”vânat” care este recuperat de pe stradă, fără a fi nevoie să fie vânat. Și acum, având în vedere căsătoria lor, cei doi au cumpărat aproximativ 20 de kilograme din această ”carne specială și caută un bucătar expert în pregătirea mesei de nuntă.

Ploaie de ursuleți de pluș pe stadion pentru copiii bolnavi de cancer / VIDEO

Potrivit mai multor mass-media britanice, inclusiv Mirror, cuplul, cu domiciliul în zona dealurilor Cotswolds (centrul Angliei), a solicitat să rămână anonim, așa cum se specifică și în anunțul publicat online.

”Căutăm un bucătar care să poată crea adevărate opere culinare folosind acestă carne. Nu dorim ca oaspeții noștri să știe că în realitate, mănâncă animale moarte după ce au fost călcate și ucise de mijloacele de transport “- explică cei doi viitori soți -” Acest tip de carne este în siguranță și este absolut bine păstrată în congelator, căutăm doar pe cineva capabil și expert să-l gătească făcând mâncăruri creative și gustoase ”

O femeie a fost sfâșiată de proprii câini: ”Am auzi-o cum urla, dar nu puteam să intrăm în casă”

Vor putea cei doi viitori soți să găsească bucătarul potrivit pentru ei? Pentru a face acest lucru, ei sunt dispuși să ofere până la cinci mii de lire sterline (aproape 5700 de euro).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.