Cuomo amenință cu „închiderea” New York-ului. De Blasio: ” Încarcerarea oamenilor nu este o soluție”

Andrew Cuomo, guvernatorul statului din New York, amenință că va închide din nou Manhattan și Hamptons, stațiunile de pe litoral, în apropierea New York-ului’. Cuomo folosește cuvinte dure pentru a descrie adunările și miile de reclamații cu privire la nerespectarea normelor anti-coronavirus impuse după redeschidere.

Covid-19, 36 de cazuri noi la Beijing: zece cartiere în carantină

Răspunsul imediat al primarului din New York, Bill de Blasio: „Încarcerarea oamenilor nu este răspunsul”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.