Cunoscutul star de pe YouTube, Ethan Peters, a murit la 17 ani din cauza unei supradoze

Ethan Peters, cunoscut make-up artist și vedetă Youtube și Instagram, cu peste 500.000 de adepți, a murit foarte tânăr la vârsta de 17 ani. Conform rapoartelor colegului SL04n, youtuberul a murit din cauza unei supradoze de Xanax, un medicament cunoscut utilizat pentru anxietate și atacuri de panică. Cu doar o săptămână în urmă, Ethan Peters i-a cerut ajutor unui coleg pentru a ieși din dependență .

Make-up Guru a postat videoclipuri pe Youtube care au fost văzute de peste 5 milioane de oameni, în timp ce pe Instagram avea 500.000 de urmăritori. Activele acestui tânăr artist digital erau între 1 și 5 milioane de dolari. Născut în Texas în 2003, pasiunea sa pentru social media s-a născut foarte devreme, la vârsta de 13 ani.

În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

Colegul SL04n a declarat: „Ethan Peters alias Ethan is Supreme a murit la 17 ani din cauza unei supradoze Xanax. El a luat unele decizii proaste în trecut, dar nimeni nu merită să-și piardă viața pentru dependența lor ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.