Cunoscutul rapper Ty a murit la 47 de ani: “Complicații legate de Covid”

Rapperul Ben Chijioke , alias Ty , a murit la 47 de ani din cauza unor complicațiilor legate de coronavirus.  Ty a rezultat pozitiv la Covid-19 și internat în spital la începutul lunii aprilie. Inițial el a fost pus în comă farmacologică, iar la mijlocul lunii aprilie starea de sănătate a artistului părea să se îmbunătățească și a fost scos din terapia intensivă.

Ulterior însă, au a părut alte complicații agravând și mai mult starea lui  și Ty, un britanic născut la Londra dintr-o familie nigeriană, a murit. Pentru albumul Upwards, în 2003, el a fost printre nominalizați la premiul Mercury împreună cu Streets și Amy Winehouse, scrie ziarul Independent .

Un bărbat din Nigeria a fost condamnat la moarte prin aplicația Zoom

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.