Cunoscuța actriță Catherine Deneuve, a fost internată de urgență la un spital din Paris în stare gravă

Azi noapte Catherine Deneuve s-a simțit rău și a fost internată de urgență la un spital din Paris unde se află în stare gravă. Ziarul francez, Le Parisien, subliniază că condițiile îndrăgitei actrițe de 76 de ani ar fi grave și va trebui să fie supusă mai multor examene aprofundate.

Fostul soț nu-i acordă divorțul, femeia și amantul îl ucid și au raporturi intime pe sângele lui

Unele surse apropiate de Deneuve au declarat că starea de rău a actriței s-a datora din cauza oboselii. În momentul de față, Catherine lucrează la platoul filmului „De son vivant” de Emmanuel Bercot. În momentul de față, nu există alte știri despre starea actuală a actriței , trebuie doar să așteptăm noi detalii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram



Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.