Cumpără un șarpe de 20 de centimetri, dar reptila devine cel mai mare piton birman din lume

Un bărbat a cumpărat în urmă cu câțiva ani un șarpe mic, așa ca animal de companie, dar în scurt timp s-a transformat în cel mai mare piton (birman) din lume, măsurând peste 5 metri. Experții și savanții din reptile l-au vizitat deja.

Panică în Moscova: poliția este pe urmele unui bărbat care pune acid sulfuric pe mânerele ușilor din oraș

Marcus Hobbs , 31 de ani, din Gloucestershire , Anglia , a cumpărat Hexxie într-un magazin de animale de companie în urmă cu opt ani – și a văzut-o cum crească devenind ceva „incredibil și masiv”. Animalul mănâncă căprioare, viței, capre și porci născuți, furnizați de fermierii locali “și este încă în creștere” Animalul este scump de întreținut și poate fi letal: ar putea zdrobi o ființă umană și în câteva minute și ar putea înghiți-o cu totul.

Hobbs, este expert în reptile și este sigur că Hexxie nu va face rău nimănui din failia sa, deși atunci când se fală copiii lui, 4 și respectiv 1 ani, prin preajmă există copii, de unu și patru ani, este foarte atent să nu îi lase să se apropie.

sarpe

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.