Cum se simte soțul reginei Elisabeta, prințul Philip. Fiul său Charles în lacrimi, merge să-l viziteze la spital

Prințul Charles vizibil emoționat și în lacrimi după ce și-a vizitat tatăl său Philip în spital. Soțul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, rămâne internat la spitalul King Edward VII din Londra, deși Palatul Buckingham nu a precizat încă motivele pentru intrarea în spital.

Citește și Șase copii au rămas fără mamă: a murit la câteva zile după ce a născut doi gemeni

Prințul Philip, ducele de Edinburgh, este internat de marți după ce s-a simțit rău. Familia regală nu a precizat motivele spitalizării, dar a precizat că nu este Covid. Potrivit celor aflate ieri din surse bine informate citate de presa britanică, prințul Philip va rămâne în spital ca măsură de precauție până săptămâna viitoare „sub observație și odihnă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.