Cum să înțelegi când o persoană este falsă și rea: iată cele 10 semnale. Au caracteristici care nu le pot ascunde  

Cum să înțelegi când o persoană este falsă și rea: iată cele 10 semnale. Au caracteristici care nu le pot ascunde

Pentru a rămâne sănătos trebuie să eviți întotdeauna ceea ce te face să te simțiți rău. Fii înconjurat de oameni pozitivi și confruntă-te cu cei negativi. Dar cum să îi recunoaștem? Iată câteva caracteristici pe care aceștia le posedă.

Există oameni care emit o energie negativă care ne influențează starea și cu siguranță nu pozitiv. Iată cum să recunoști ceea ce se numesc oameni răi, de la care ar fi potrivit să stăm la distanță. Mai jos enumerăm cele 10 caracteristici care le disting:

10. Au multe fețe

Știu să adopte o atitudine diferită cu fiecare persoană, sunt asemănătoare cu un cameleon. Ei pot face față foarte bine oamenilor de la care cred că pot aduce un profit și au o atitudine arogantă cu ceilalți. Reușesc să profite cât mai bine de o situație rea și nu se fac scrupule dacă trebuie să vorbească în spatele tău.

9. Vor să țină totul sub control 

Dacă planurile nu sunt așa cum le doresc, reușesc să scoată în evidență o răutate care nu a mai fost văzută până acum. Sunt ființe posesive și încearcă mereu să-și impună punctul de vedere. Ei cred că părerea lor este întotdeauna cea corectă și nu îi interesează de ceea ce gândesc alții.

8. În tot ceea ce fac, ei caută întotdeauna beneficiul

Nimic nu se face într-un mod dezinteresat. Întotdeauna profitată de ceea ce fac. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării și totul este întotdeauna bine planificat și analizat în detaliu.

7. Au o anumită capacitate de a-i manipula pe ceilalți

Ei reușesc să manipuleze oamenii după bunul lor plac. Sunt ca niște păianjeni care vă pot prinde în plasa lor fără să vă dați seama. Știu să fie subtili și să manevreze oamenii așa cum doresc, folosesc adesea ceea ce se numește psihologie inversă.

6. Sunt buni înșelători

Sunt egoisti si egocentrici si îți manipuleaza emoțiile pentru a-și atinge obiectivele. Puteți deveni un pion al jocului lor murdar. Ei reușesc să transforme lucrurile așa cum își doresc, fără să le ofere nimic în schimb.

Un bebeluș de 6 luni împușcat în piciorușe: imaginea care amintește de toate ororile războiului și cât de norocoși suntem

5. Sunt mincinoși reali

Nu le pasă dacă minciunile lor pot provoca daune. Într-adevăr, o fac de obicei pentru plăcere și distracție.

4. Adesea omit informații importante

Ei ascund lucruri care ar trebui spuse și, dacă sunt găsite se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Caută scuze și pun problema unde doresc, sunt capabili să schimbe totul făcându-te chiar să te simți vinovat, afirmând că nu ai încredere în ei.

3. Nu spun niciodată cum stau lucrurile

Când spun ceva, nu spun niciodată cum stau lucrurile cu adevărat. Întotdeauna se diminuează sau „construiesc” povești așa cum le convine.

2. Negă faptele chiar dacă sunt evidente

Chiar dacă știți cum stau lucrurile ei încearcă să schimbe versiunea faptelor cu interpretări false. Ei construiesc și trăiesc într-o lume proprie care nu se poate decât lovi cu a ta, provocând scandal și instabilitate în viața ta.

Joc mortal: un tată și-a aruncat fiica într-un ventilator ucigând-o

1. Nu-și cer niciodată scuze atunci când greșesc

Persoanele rele se leagă în general de persoanele liniștite și amabile, pentru că sunt cei mai ușor de exploatat. Relația lor cu oamenii este întotdeauna calculată, încearcă să arate cele mai bune mișcări pentru a obține la maxim ceea  ce doresc. Atitudinea lor poate distruge cu siguranță viața celor din jurul lor, atitudinile lor negative și energiile lor rele pot afecta negativ pe cei care intră în plasa lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.