Cum să faci așa ceva fetiței tale? O mamă i-a ras părul pentru că nu a vrut să meargă la școală

Nu vrea să se ridice din pat ca să meargă la școală, iar mama ei o pedepsește răzându-i părul la zero. S-a întâmplat în orașul italin Belluno acum doi. O mamă româncă cu inițialele L.M., în vârstă de 37 de ani se află pe banca imputaților pentru abuz împotriva fiicei sale.

FAPTELE

Fiica româncei de 37 de ani nu a vrut să se ridice dn pat pentru a merge la școală. Nu ar fi pentru prima dată când o adolescentă chulește de la ore, nu?  Cu toate acestea mama,  iritată de comportamentul fetei, a trecut  la moduri neașteptate. A luat o foarfecă, și-a ras părul la zero.

ACUZA

Gestul șocant al femeii a dezlănțuit furia întregii familie. În conformitate cu ceea ce a adeclarat procurorul, femeia ar fi depășit toate limitele permise de educație fiicei sale.

Pentru acest gest, femeia a ajuns a fost acuzată din cauza abuzului de mijloace de corectare și de disciplină. Audierea este programată pentru luna februarie. Pentru acet  fapt femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 6 luni, pedeapsă prevăzută de art. 571 Cod penal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.