Cum s-a răzbunat român din Italia când a fost părăsit de iubită: i-a închis pisica într-o valiză plină cu bălegar

Iubita unui român rezident în comuna Tauriano, provincia Pordenone l-a părăsit și el îl ”curajos” s-a răzbunat pe pisica ei, supunând-o torturii. O închise într-o valiză umplută cu bălegar  pe care apoi a agățat-o de o balustradă sub soare toată ziua. Săraca pisică a rămas închisă în valiză până când vecinii au alertat carabineirii care au salvat-o.

Își recunoaște bătăușul care l-a bântuit de pe băncile școli, îl ucide după 50 de ani la o cină întâlnire de clasă

Potrivit presei Il Gazzettino s-a întâmplat pe 21 august. Bărbatul, Leonut H., un muncitor în vârstă de 46 de ani  a fost raportat pentru abuz. O poveste de dragoste care s-a terminat așa cum se termină alte povești de dragoste… dar el nu a fost deloc fericit de decizia iubitei și neavând pe cine să-și descarce nervii s-a luat de biata pisică…

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.