Cum arată plămânii unei persoane care a fumat un pachet de țigări pe zi timp de 30 de ani: negri ca gudronul / VIDEO

Un videoclip șocant în care demonstrează cum arată plămânii înnegriți ai unui fumător înrăit. În loc aibe o culoare de un roz sănătos, sunt ca și cărbunii și extrem de inflamați din cauza a zeci de ani de zile de  abuz de tutun. Medicii de la Spitalul Popular Wuxi din Jiangsu , China , au extras plămânii după moartea unui bărbat de 52 de ani care suferise de boli pulmonare multiple. Potrivit declarației, bărbatul ar fi fumat cel puțin un pachet de țigări pe zi în ultimii treizeci de ani.

Videoclipul, înregistrat de chirurgi, a fost văzut de peste 25 de milioane de ori pe rețelele de socializare, utilizatorii care au numit-o „ cel mai bun motiv să nu fumezi niciodată ”. Videoclipul a fost intitulat : “Mai aveți curajul să fumați?” Pacientul a fost înregistrat ca și donator, dar medicii și-au dat seama imediat că plămânii lui erau absolut inutilizabili.

Limba unui copil nu se opreste din crestere, medicii ii taie jumatate din ea pentru a-l ajuta sa zambeasca

 

Profesorul Peter Openshaw, de la Institutul Național al inimii și plămânului, a spus că pacientul suferise de emfizem pulmonar, o  boală care face ca organele să se inflameze și să se extindă, provocând probleme respiratorii severe. „Mulți fumători din această țară au plămânii care arată așa.” Echipa noastră a decis să respingă acești plămâni pentru transplant. Dacă sunteți un fumător, plămânii dvs. nu pot fi acceptați chiar dacă decideți să îi  donați după moarte, a spus dr. Chen, un chirurg cu transplant de plămâni cu experiență.

 

“Chinezilor le place să fumeze. Ar fi mai practic să spunem că nu acceptăm plămânii  fumătorilor, dar există standarde stricte. Dar uitați-vă la acești plămâni: mai aveți curaj să fumați?”.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.