Cum a scăpat un băiat de 12 ani de atacul unui urs brun | VIDEO

Întâmplare șocantă în nordul Italia. Momentul înregistrat de tatăl unui copil de 12 ani care se plimba cu familia pe munte. În timp ce erau într-o excursie o familie de italieni au fost martori la o întâmplare care ar fi putut avea un sfârșit tragic.

Alessandro, în vârstă de 12 ani, se plimba cu familia sa în Trentino, în nordul Italiei, când au observat ursul care a apărut din tufișuri chiar în spatele băiatului. Tatăl copilul a început să filmeze în timp ce i spunea copilului să nu se sperie și  să meargă încet să nu sperie ursul care se ridicase în două labe.  În timp ce Alessandro pășește încet ursul spre norocul familie își pierde interesul de a urmări băiatul.

Pacienții vindecați de Coronavirus pot prezenta complicații după ani de zile

În mod normal, urșii nu vânează oameni, dar au existat câteva atacuri, atunci când ursul a considerat că este o invadare a teritoriului său. Potrivit Euronews, în provincia Trentino trăiesc aproximativ 80-90 de urși.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.