Cum a murit un tânăr după ce i-a explodat țigara electronică în față

William Brown, un tânăr de 27 de ani din Statele Unite a murit după ce o ţigară electronică i-a explodat în faţă. Tragedia s-a întâmplat în Texas.

William Brown, din Fort Worth, Texas, se afla în afara unui magazin de țigări electronice când s-a produs tragedia, relatează NBC. Deși tânărul a fost dus rapid la spital, unde medicii i-au îndepărtat o bucată de metal de 7 centimetri din craniu, bărbatul a încetat din viaţa câteva zile mai târziu. Potrivit rudelor, William nu era fumător, tocmai cumpărase țigara electronică și o folosea pentru prima dată.

De la o cerșetoare în metrou, la un contract de milioane de euro / VIDEO

În urma explozie o bucată din dispozitiv i-a ajuns în craniu care i-a secționat și carotida stângă, la nivelul gâtului.

Aceasta este cea de-a doua moarte provocată de o ţigară electronică în Statele Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.