Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă: „S-a spart, risc să petrec sărbătorile singur”

Povestea culturistului care s-a căsătorit cu o păpușă a făcut înconjurul lumii: acum, însă, Margo s-a spart și nu se știe dacă mai poate fi reparată

Povestea lui despre căsătoria cu o păpușă cu trăsături de femeie a făcut înconjurul lumii, provocând un val de comentarii de aprecieri și critici. În ultimele ore ne întoarcem să vorbim despre Yuri Tolochko, extravagantul culturist din Kazahstan care s-a căsătorit cu păpușa de cauciuc numită Margo după o logodnă de opt luni. Dar acum, proaspătul mire  riscă să se regăsească singur de Crăciun după ce „soția” a suferit pagube.

Citește și Un culturist s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă: „Ea este femeia perfectă pentru mine”

„S-a spart, trebuie reparată și acum se află în alt oraș – a spus culturistul – când își va reveni va fi un cadou pentru amândoi”. Speranța bărbatului este că va putea reveni acasă până pe 7 ianuarie , ziua în care se sărbătorește Crăciunul în țara sa. Cuplul „neconvențional” s-a logodit în decembrie 2019 când sportivul chel, cu ochi albaștri, care s-a descris ca un „maniac al sexului”, a dezvăluit lumii legătura lor sentimentală specială.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Sursa foto: captură https://www.instagram.com/yurii_tolochko/

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailystar.co.uk/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.