Cult de sacrificiu condus de ”Buddha cel viu”, interzicea adepților să vorbească sau să se spele

Cult de sacrificiu condus de ”Buddha cel viu”, interzicea adepților să vorbească sau să se spele

Poliția din Taiwan a intrat în forță într-un lăcaș de cult și a salvat 19 oameni după ce un adept al cultului Zhonghua Rixing Yishang ar fi fost ucis în timpul unui ritual violent și au arestat cinci persoane, scrie Mirror.

Liderul cultului, Lin Hsin-yue, 61 de ani, se număra printre cele cinci persoane arestate la o mănăstire din Nantou, Taiwan, care fusese închisă în prealabil. Adepții nu aveau voie cu telefoane mobile și nu aveau voie să vorbească sau să se spele fără permisiunea liderului. Dacă încălcau aceste reguli, erau bătuți și maltrați în cadrul unei așa-zise ceremonii de exorcizare și de purificare sufletului.  Numărul adepților acestui cult era de aproximativ 100.

Un tată și-a bătut cu violență și maltratat fiica de câteva luni deoarece nu putea să meargă: arestat / VIDEO

Conform rapoartelor, presupusul scop al cultului religios este acela de a inspira virtuți bune și de a promova sănătatea fizică și spirituală, dar cei care s-au alăturat s-au trezit în imposibilitatea de a abandona cultul suferind adesea bătăi violente și brutale.

Toți cei 19 adepți salvați din lăcașul ororilor au fost bătuți în scopul exorcizării sau pentru nerespectarea regulilor cultului. Potrivit adepților, liderul cultului care s-a autointitulat ”Buddha cel viu”, spunea că cei care nu îl ascultă erau posedați de spirite rele  care trebuiau izgonite prin aceste bătăi de exorcizare.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.