Cu un simplu sărut a furat portofele a zeci de italieni naivi. O româncă de 18 ani arestată pentru furt

“O fată foarte frumoasă m-a sărutat și mi-a furat portofelul”

O româncă în vârstă de 18 ani, foarte frumoasă, a fost arestată de poliţiştii din Perugia după ce a reuşit să fure portofelele a zeci de italieni folosindu-se de un simplu sărut.

Tânăra lucra atât de repede, încât bărbaţii nu îşi dădeau seama ce s-a întâmplat pe moment.

Mai mulți martori au declarat publicației  perugiatoday.it,  că o fată foarte frumoasă i-a sărutat în parc şi numai după  ce a ajuns la magazin, a observat că nu mai are portofelul. O altă victimă a povestit că, în timp ce era în parc, o fată frumoasă l-a salutat ca şi când l-ar fi cunoscut de undeva.

Frumoasa româncă a fost reţinută de poliţiştii din Perugia, pentru furt calificat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.