Cu un cuțit împlântat în spate, iese de la urgență în chiloți să… fumeze o țigară!

În urma unui scandal, un bărbat a ajuns la urgență cu un cuțit împlântat în spate. Se vedea că avea dureri insuportabile, dar nu a rezistat să facă față dependenței de nicotină.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a ajuns la urgență în urma unui scandal. Situația lui era destul de gravă iar durerile extrem de mari. Dar acest lucru nu l-a împiedicat să părăsească spitalul în chilorți și să iasă afară la -10 grade să fumeze o țigară.

Potrivit Daily Mail, incidentul a avut loc în Rusia: omul, identificat  Vladimir, a fost transportat la spital, camera de urgență în Kazan, după ce a fost înjunghiat la sfârșitul o încăierare foarte violente probabil declanșată de alcool.

O mamă-monstru care și-a forțat copiii să mănânce fecale de câine, a evitat închisoarea

Odată ajuns  în camera de urgență, bărbatul ar trebuit să fie luat imediat în grijă de către medici.

Sătul să mai aștepte s-a gândit că ar fi potrivit să părăsească spitalul pentru a merge să fumeze, purtând doar o pereche de chiloți la o temperatură exterioară de -10 ° C . Medicii și asistentele au trebuit să lupte din greu cu bărbatul care a fost înjunghiat atât de adânc încât din spate se putea vedea doar  mânerul cuțitului.

”Așa riști să mori, ești în stare gravă”  au fost cuvintele medicilor.

Într-un final, bărbatul a fost convins să arunce țigara, dar numai dupămce medicii l-au asigurat că îi vor scoate cuțitul, îl vor coase și după aceea poate să plece acasă.

De Andreea Sas 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.