Cu un certificat medical fals și-a luat fetițele de școală și le-a împușcat după care s-a sinucis

Întreaga Anglie este sub șoc. Abrianne Moore în vârstă de 28 de ani din Kent și-a împușcat cele trei fetițe după care s-a sinucis.

Femeia s-a dus cu un certificat medical fals să-și ia mai repede de la școală fetițele, Alaina Rau în vârstă de 2 ani, Cassidy Rodery în vârstă de 6 ani, și Kyrie Rodery în vârstă de 8 ani. Le-a dus într-o pădure și le-a împușcat cu o pușcă de vânătoare.

Potivit Daily Mail, femeia avea probleme de sănătate mintală. Suferea de o formă de schizofrenie mai puțin cunoscută, dar era ținută sub control de către asistenții sociali și medici.

Femeia ar fi luat mașina prietenului ei, a pregătit un certificat medical fals și sub pretextul că fetițele trebuiau să efectueze un control medical, le-a luat de la școală, le-a adus într-o zonă de pădure de lângă casa bunicilor și le-a ucis după care și-a luat viața

Descoperirea macabră a fost făcută de prietenul ei, tatăl fetiței de 2 ani, care le-a găsit fără suflare.

Te-ar putea interesa și Soțul o trădează, ea se răzbună dând foc fiicei lor de 14 luni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.