Cu tancul la plimbare: un barbat baut a provocat panica pe strazile unui oras din Polonia

Cu tancul la plimbare: un barbat baut a provocat panica pe strazile unui oras din Polonia

În noaptea de sâmbătă  15 iunie, locuitorii din Pajęcznol, Polonia au raportat prezența unui tanc pe străzi. Un om beat a decis să conducă tancul sovietic răspândind panică în satul de aproximativ 6 mii de locuitori.

 

Potrivit reconstrucțiilor din presa locală, tancul trebuia să fie transportat la un muzeu, dar o defecțiune  a mașinii care remorca tancul a oprit călătoria spre destinație. Șoferul camionului, blocat în satul polonez, decisese să-și petreacă sâmbăta seara ridicând câteva pahare în plus într-un bar.

 

La un moment dat în touil nopții bărbatul s-a urcat la bordul tancului și a început să facă câteva ture. Cetățenii din Pajeczno s-au panicat când au văzut un tanc  T-55 rusesc care circula pe străzi și  au alarmat poliția.

 

Când agenții l-au blocat pe  bărbat, el se afla pe turela tancului într-o stare avansată de ebrietate . Bărbatul a fost arestat și ar putea fi condamnat la doi ani pentru a conduce în stare de ebrietate și 8 ani pentru “comportament potențial dezastruos”.

 

În plus, pentru a înrăutăți poziția șoferului tancul sovietic nu avea asigurare și cele din urmă, omul nu avea nici permis de conducere corespunzător.

Te-ar putea interesa și In India a fost gasit „copilul Mowgli”: traia in padure alaturi animale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.