Cu restaurantele din New York închise, pentru a supraviețui șobolanii se mănâncă între ei

Momente grele din cauza coronavirusului  și pentru șobolanii din Statele Unite (și în special din New York). În timp ce milioane de americani sunt nevoiți să rămână acasă (ca și în restul lumii), în conformitate cu măsurile de izolare a virusului care a provocat peste 21.000 de victime în SUA , multe restaurante și magazine alimentare au închis limitând la zero principala sursă de alimentare a rozătoarelor. Și uite așa, pe drumurile pustii din toată țara, șoarecii sunt nevoiți într-un mod teribil de supraviețuire și probabil ajung la canibalism

“Un restaurant se închide brusc în New York ca și în întreaga lume, explică rodentologul Bobby Corrigan la NBC News, iar acei șobolani care locuiau în apropierea acestui restaurant de zeci de ani, în lipsa posibilității de a se hrăni au doar două opțiuni ”. Potrivit lui Corrigan, șoarecii ar putea  să apeleze la „ canibalism  și infanticid” pentru a supraviețui.

Șoc în Italia: un copil de 8 luni a fost sfâșiat de câinele familiei sub ochii mamei și a bunicii

Michael H. Parsons, biolog la Universitatea Fordham, a declarat același lucru. Printre ipotezele avansate ale expertului populația de șoareci se va reduce  drastic în lunile următoare. Dar riscul este și acela de a întâlni o nouă și o mai puternică rasă de șobolani. „Șobolanii se vor ataca și se vor mânca între ei ”, explică Parsons pentru Inside. Problema savantului este că „de îndată ce vor găsi din nou mâncare, și cu siguranță vor găsi, în loc să vedem rasa de șoareci obișnuiți vom avea parte de cele mai inteligente și mai rezistente rase”.

Cum spune și zicala: ce nu te distruge, te întărește.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.