Pantaloni scurți, o mască și mâinile la spate: președintele Portugaliei stă la rând ca toată lumea

O fotografie cu președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, la cumpărături, în pantaloni scurți și purtând mască, a ajuns virală pe toate rețelele de socializare. Președintele a fost fotografiat în timp ce era la cumpărături într-un hipermarket din Cascais, orașul în care locuiește, scrie presa din Portugalia.

Cu pantaloni scurți, o mască și mâinile la spate, Marcelo Rebelo de Sousa așteaptă la rând, păstrând regulile de distanțare socială.

La începutul lunii martie, Marcelo Rebelo de Sousa a decis să intre în izolare și și-a anulat evenimentele programate după ce un caz de coronavirus fusese confirmat la o școală ai cărei elevi vizitaseră palatul prezidențial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.