Cu o dexteritate de profesionist, o maimuță a furat incasarile pentru taxa de drum / Video incredibil

Maimuța a ieșit afară pe fereastra mașinii și a furat încasările pentru taxa de drum: s-a întâmplat cu adevărat, așa cum se vede într-un videoclip care a devenit viral.  Un furt originar cu mare dexteritate, care a avut loc în India, în Kanpur.

Maimuță ieșit pe fereastra unei mașini oprite să plătească taxa, a sărit în cabină,  pe spatele taxatorului luând încasările din aceea zi de 5 mii rupii, aproximativ 60 de euro. Maimuța a sărit    înapoi în mașină, iar șoferul a luat-o la fugă, scrie agenția de știri Ian.

Administratorul stației de taxare, Manoj Sharma, a declarat că în ultimele șase luni au avut loc mai multe furturi în același mod: “Maimuța a fost antrenată să fure”, a spus el. “Am înregistrat numărul mașini și am făcut un raport de poliție.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.