Cu iminență de avort, nu poate ieși din spital: o mămică se căsătorește în secție de maternitate

Un spital poate găzdui un dublu eveniment fericit? Da, când vine vorba despre locul unde se va naște fiica ta și unde ai decis să te căsătorești. S-a întâmplat la spitalul Techer din Calais, Franța , unde o viitoare mamă, datorită sarcinei cu risc nu a putut părăsi secția. Și astfel a făcut o alegere destul de bizară: să se căsătoarescă cu viitorul soț direct în camera de spital.

Spitalul a informat pe pagina sa de Facebook: “În această dimineață am sărbătorit o nuntă în maternitate. Mireasa nu poate părăsi camera, așa că, primăria s-a mutat în camera ei. Spitalul din Calais le dorește toată fericirea pe care o merită ”.

O tânără de 21 de ani care s-a căsătorit cu bărbat de 74 de ani, l-a înșelat cu un alt pensionar

Prospeții soți sunt  Stéphane Bekaert, în vârstă de 50 de ani, și Jorine Speville Hortense, în vârstă de 30 de ani. Căsătoria era deja planificată, însă mămica  de 30 de ani nu a putut părăsi spitalul, deoarece are o sarcină mai complicată.

Potrivit France Info , codul civil francez autorizează căsătoriile în afara municipalității în caz de impediment grav, cu acordul autorității judiciare și cu condiția să fie  organizată în formă publică. De aceea, ușa camerei spitalului a rămas deschisă.

FÉLICITATIONS ! 🎉Ce matin, nous avons célébré un mariage au sein du service de maternité. La mariée ne pouvant pas…

Pubblicato da Centre Hospitalier Techer de Calais su Sabato 9 novembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.