Cu ajutorul ochelarilor, o fetiță iși vede pentru prima dată părinții. Reacția ei vă va înmuia inima

Cu ajutorul medicilor, o fetiță iși vede pentru prima dată părinții. Reacția ei vă va înmuia inima

Copii  sau adulți, mai devreme sau mai târziu, tuturor ni se întâmplă să purtăm ochelari.  Așa s-a întâmplat și cu această fetiță care, după ce i s-au pus ochelarii și-a privit părinții pentru prima dată. Videoclipul emoționant distribuit pe rețelele de socializare face înconjurul internetului.

Zece semne că o duci bine în viață chiar dacă nu simți că este așa

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.