Cruzimea umană nu are limite: agonia până la deces al unui elefant după ce a fost incendiat de săteni

Videoclipul șocant al unui elefant în flăcări a redeschis dezbaterea despre cruzimea oamenilor față de aceste animale. În doar 10 ani, populația de elefanți din India a scăzut cu 98%.

Cruzimea ființei umane nu are limite. Un elefant indian a murit în agonie după ce a fost incendiat de sătenii indienii din Tamil Nadu. Imaginile îngrozitoare surprinse de un martor de pe balconul casei sale și distribuite pe rețelele de socializare arată suferința bietului animal incendiat.

Potrivit autorităților, intenția localnicilor era să sperie elefantul pentru a-l goni.

Focul s-a oprit pe urechea elefantului provocându-i arsuri pe spate și la ureche. Când l-au găsit pădurarii, elefantul era în stare foarte gravă și în timp ce îl transportau la un centru medical, bietul elefant a murit.

Prasath, Raymond Dean și Ricky Raya sunt infractorii care au ars crud animalul. Departamentul Silvic din Tamil Nadu i-a arestat deja pe primii doi, în timp ce al treilea Raya este încă căutat de poliție. Elefantul ca specie de animal, inclus în anexa 1 la Legea privind protecția faunei sălbatice din India , se bucură de cele mai înalte niveluri de protecție din țară, din acest motiv tuturor infractorilor li se va acorda pedeapsa maximă pentru nerespectarea prevederilor legii .

Videoclipul recent a deschis dezbaterea cu privire la cruzimea săvârșită față de elefanți și cu privire la necesitatea de a proteja această specie pe cale de dispariție. Potrivit unui raport publicat în Down To Earth, în India au rămas doar aproximativ 27.000 de elefanți sălbatici. Acum zece ani, numărul era de aproximativ 1 milion, ceea ce reprezintă o scădere de aproximativ 98% a populației de elefanți în doar un deceniu.

Potrivit datelor furnizate de Departamentul Pădurilor din regiune, între 2015 și 2019, 476 de elefanți au murit și între 1 ianuarie 2020 și 2 septembrie 2020, 85 de elefanți. Acest număr de decese include atât decesele naturale, cât și cele provocate de om.

Sursa: karmagawa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.