Cruzime: un tată și-a sufocat bebelușul de o lună cu o pătură în timp ce dormea

Un bărbat de 27 de ani din Bronx a fost arestat după ce și-ar fi omorât bebelușul în vârstă de o lună în toiul nopții. Potrivit autorităților, bărbatul l-ar fi sufocat pe cel mic cu o pătură în timp ce dormea.

Autoritățile au fost alertate după ce mama copilului l-a găsit inconștient a doua zi dimineață. Potrivit autorităților bărbatul, după ce și-a sufocat bebelușul cu o pătură, l-a pus înapoi în pătuț ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic și s-a dus să se culce, scrie Daily Mail.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

După ce mama a făcut descoperirea șocantă, bebelușul a fost dus la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, el a fost declarat mort la scurt timp.

În urma tragediei, suspectul a fost arestat, iar poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a stabili ce pedeapsă va primi bărbatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.