Cruzime fără margini! Un bărbat a băgat o pisicuță însărcinată într-un uscător și a ucis-o

Un bărbat a fost condamnat în Malaezia la 34 de luni de închisoare pentru uciderea unei pisicuțe însărcinate, după ce a băgat-o într-un uscător. Aceasta este prima condamnare bazată pe o nouă lege privind bunăstarea animalelor din țară, iar omul a primit o pedeapsă exemplară.

Pentru persoana responsabilă de gestul crud sentința a venit marția trecută și, pe lângă faptul că are de executat 34 de luni de închisoare , a fost amendat cu aproximativ 13 mii de dolari.

Găsește un cățel rănit în grădina sa și descoperă că este un Dingo, o specie pe cale de dispariție

Uciderea sărăcuței pisici însărcinate a avut loc în septembrie 2018 la o spălătorie operată cu monede din Kuala Lumpur. Actul ignoble a fost înregistrat de camerele de televiziune cu circuit închis ale spălătoriei:. Din imaginile distribuite pe rețelele de socializare și transformate virale, se vede bărbatul pe nume Ganesh punând pisica gravidă în uscător, apoi pornind mașina. Trupul lipsit de viață al bietei pisici a fost găsit de un client, care a contactat poliția.

Alături de Ganesh, în videoclipul (pe care am decis să nu-l încorporăm) se află și alt bărbat, un taximetrist pe nume Mohanraj, care observă scena oribilă fără să facă nimic. Mohanraj fusese deja condamnat la doi ani de închisoare în ianuarie trecută, în timp ce Satthiya, tehnician prezent și el la acținea oribilă nu a fost condamnat deși fusese găsit vinovat.

pisică

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.