Croația, pagube grave în orașul Petrinja: clădirile s-au prăbușit FOTO

Epicentrul puternicului cutremur cu magnitudinea 6,3 din Croația a fost situat în jurul orașului Petrinja, la aproximativ cincizeci de km sud de Zagreb, o regiune deja lovită ieri de câteva cutremure. Mass-media regională vorbește despre daune grave aduse orașului Petrinja, cu clădiri prăbușite, întreruperi de energie electrică și linii telefonice.

Cutremurul a fost resimțit și în Serbia și Bosnia și Herțegovina.

1 1

Potrivit presei locale, în Petrinja printre clădirile prăbușite se află un spital local și o grădiniță, unde unul dintre copiii găzduiți ar fi murit.  Populația înspăimântată s-a revărsat pe străzi și în spații deschise. De asemenea, armata s-a mobilizat, 300 de soldați ajungând să acorde primul ajutor.

2 1

Un cutremur de magnitudine 4.1 a fost înregistrat la 12.24 în apropiere de Hinje, în Slovenia, la 126 de kilometri de San Dorligo della Valle (Trieste). O centrală nucleară din Slovenia a fost închisă ca măsură de precauție după puternicul cutremur înregistrat în Croația.

3 1

4

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.