Croația, nou șoc de magnitudine 4,5 în Sisak

Croația centrală a fost lovită de un roi de alte cutremur mici, dintre care cel mai puternic a fost la 13,34 cu magnitudinea 4,5. Epicentrul a fost înregistrat la 14 kilometri de Sisak, un oraș nu departe de Petrinja.

Citește și Scriitorul care a prezis Covid-ul: „Iată cele mai grave 3 amenințări la care este supusă planeta”

Singura victimă confirmată până acum este o fetiță de 12 ani care a murit sub dărâmături în Petrinja, relatează media locale. Primarul orașului, Darinko Dumbovic, a vorbit despre o distrugere totală: „Situația este ca Hiroshima”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.