Criza din Yemen, ONU: „Fără noi fonduri, ajutoarele sunt în pericol”

Situația în Yemen se înrăutățește pe zi ce trece și milioane de adulți și copii  vor muri de foame

Dacă nu se va face o nouă finanțare pentru Yemen, rația de hrană pentru 12 milioane de persoane vor fi reduse și cel puțin 2,5 milioane de copii subnutriți vor fi excluși din serviciile sanitare. Alarma a fost dată de șefa operațiunilor umanitare ale ONU din țară, Lise Grande, care a explicat că Națiunile Unite au fost nevoite să suspende majoritatea campaniilor de vaccinare.

Yemen, cazurile de holera cresc in mod constant: de la 140 la 2000 de suspecti pe saptamana

De Marius Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.