Criza din Venezuela, tinerele își vând părul pentru a pleca din țară

 Rosevel Velazquez este un coafez în Caracas. În salonul de înfrumusețare, de săptămâni întregi tinere fete din Venezuela vin să profite de oferta specială: “Aici se cumpără păr”. Printre ele se află  și Nelly Navarro. Femeia, așezată împreună cu cele două fete ale ei, Nerianny și Luis, cere informații pentru a vedea câți bani pot obține pentru părul ei.

Are nevoie de 100 de dolari pentru a pleca în Columbia, unde intenționează să se mute din cauza crizei teribile care a lovit Venezuela: “Nu mai există apă în țară. Sunt momente când, o persoană nu se poate spăla pe cap două sau trei săptămâni”

Citește și  200.000 de coreene violate de soldații japonezi în timpul războiului, dar Tokyo le neagă despăgubirile

Între timp, președintele interimar al Venezuelei, Juan Guaidò, i-a invitat pe toți susținătorii săi să se adună pentru ”cel mai mare maș din istoria Venezuelei”. Marșul va fi programat pe 1 mai și va fi  împotriva lui Nicolas Maduro pentru a pune capăt uzurpării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.