Criza Coronavirusului: Cirque du Soleil anunță falimentul și concediează 3500 de angajați

Criza declanșată de pandemia de Coronavirus a făcut o ilustră victimă. Cirque du Soleil, bine – cunoscutul circ canadian dedicat mai ales pentru a mima, acrobație, jonglerie, a decis să recurgă la faliment, după ce a tăiat 3.500 de locuri de muncă . Compania a anunțat că, odată cu operațiunea, dorește să-și restructureze datoria.

Nigeria, în regiunea de nord-est se folosesc copii pe post de bombe umane. Raportul UNICEF

“În ultimii 36 de ani, Cirque du Soleil a fost o organizație foarte reușită și foarte profitabilă”.

”Cu toate acestea, cu venituri zero după închiderea forțată a tuturor spectacolelor noastre din cauza Covid-19, conducerea a trebuit să acționeze cu decizie de a proteja viitorul companiei “, a declarat președintele Grupului Entertainment și directorul executiv  Daniel Lamarre într-o declarație care a anunțat de asemenea disponibilizarea a 3.480 de angajați.

Cererea va fi examinată mâine de Curtea Superioară din Québec, unde își are sediul compania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.