Cristian moare la 11 ani de hipotermie, după ce s-a jucat în zăpadă: „A fost prima oară când a văzut-o

A murit la 11 ani de hipotermie . Cristian Pavon Pineda nu mai văzuse niciodată fulgii zăpadă, așa că, atunci când zăpada abundentă i-a albit grădina din Conroe, la șaptezeci de kilometri nord de Houston, Texas , băiatul a vrut imediat să iasă și să se joace, dar bucuria primilor fulgi a fost urmată imediat de drama morții sale.

Citește și Turcia, își face un selfie cu soția însărcinată și apoi o aruncă de pe stâncă

După ninsorile abundente, femeia îl lăsase pe copil să se joace în afara casei, cel mic era fericit, dar în timpul nopții a murit de hipotermie. Familia se mutase în Texas din Honduras în urmă cu doi ani și micuțul Cristian nu văzuse niciodată zăpadă, așa că era foarte încântat.

Când mama lui l-a văzut cu hainele umede, l-a trimis înapoi în casă și totul părea să fie bine. În dimineața următoare, însă, Cristian nu s-a mai trezit. Familia a rămas fără electricitate și încălzire, ca mulți alți locuitori din zonă. Poate că copilul îi fusese frig jucându-se pe zăpadă și nu reușise să se încălzească din cauza lipsei de încălzire din casă. Cristian este printre cele mai tinere victime ale furtunii arctice care a lovit Texasul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.