Criminalul româncei Mihaela Roua a fost prins: Cristian Daravoinea a lăsat o fetiță de 6 ani orfană de mamă

Criminalul româncei Mihaela Roua a fost prins: Cristian Daravoinea a lăsat o fetiță de 6 ani orfană de mamă

Cristian Daravoinea, șoferul de camion român în vârstă de 36 de ani care a ucis-o ieri pe iubita lui Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de carabinieri și arestat pe malul mării din sudul Tortoreto, în provincia Teramo. Bărbatul a fost găsit în mașina care era parcată în fața unui hotel.

Șoc în comunitatea românilor din Italia: Mihaela Roua de 32 de ani a fost găsită ucisă în casă

Mihaela Roua, lucra într-o fabrică locală de cămăși și mama unei fetițe de șase ani, a fost găsită fără viață în apartamentul din orașul Nereto, în provincia Teramo. Potrivit declarațiilor unor vecini, cei doi au avut o dispută aprinsă ieri după-amiază. Cel mai probabil Mihaela avea intenția să întrerupă relația lor și să-l părăsească, dar acesta nu a acceptat hotărârea femeii și a înjunghiat-o în dormitor. Potrivit presei Leggo, Cristian, după ce și-a dat seama ce a făcut , a mutat corpul Mihaelei în bucătărie și s-a rănit singur cu cuțitul în abdone. Nu este clar dacă acest gest a fost făcut pentru a demonstra că s-a apărat de un atac al femeii s-au s-ar fi ”auto-pedepsit”  pentru ceea ce a făcut.

Bărbatul a fost găsit închis în mașina sa parcată în fața hotelului Ambassador apoi a fost transferat la spitalul Giulianova pentru îngrijiri medicale. Cristian Daravoinea a fost acuzat de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.