Criminalul Gheorghe Dinca audiat in cazul mortii unei alte tinere gasita decapitata intr-un parc

Gheorghe Dincă a fost audiat în cazul morţii unei a treia tinere. Conform România TV, Dincă ar fi fost audiat astăzi pentru moartea unei adolescente care a murit decapitată acum trei ani într-un parc din Craiova. Acum patru ani, în Craiova, a avut loc o crimă oribilă, al cărei făptaș n-a fost descoperit nici astăzi.

Telefonul fetei a fost găsit la locuinţa lui Dincă.

 

Citește și Cadavrul unui copil de 2 ani a fost gasit in portbagajul unui camion in fata unei crese

 

Alexandra Macesanu si Luiza Melencu ar putea sa nu fie singurele victime ale lui Gheorghe Dinca din Caracal. Surse din ancheta spun ca se verifica acum daca acesta are vreo legatura cu multe alte cazuri de crima ramase nerezolvate in judetele Olt si Dolj, in care modul de operare a fost asemanator.

 

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.